Spaghetti taco's

  (79)
  20 minuten

  Mijn kinderen hadden deze taco's op TV gezien en ze wilden ze heel graag proberen. Het was een succes (en voor mij ook, want ze zijn heel eenvoudig om te maken!).


  90 personen hebben dit gemaakt

  Ingrediënten
  Porties: 12 

  • 450 gr dunne spaghetti
  • 800 gr spaghettisaus naar keuze
  • 170 gr harde taco's
  • 20 gr geraspte Parmezaanse kaas

  Voeg toe aan boodschappenlijst
  Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
  Bekijk boodschappenlijst

  Bereidingswijze
  Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

  1. Vul een grote pan met licht gezouten water en breng aan de kook op hoog vuur. Voeg de spaghetti toe zodra het water kookt en breng het water weer aan de kook. Kook de pasta zonder deksel en onder af en toe roeren beetgaar. Laat goed uitlekken in een vergiet in de gootsteen.
  2. Doe de pasta terug in de pan en schenk de pastasaus eroverheen. Meng goed en laat goed opwarmen. Verwarm de tacoschelpen in de magnetron (schuif ze in een cirkel in elkaar zodat de randen van de tacoschelpen lichtjes overlappen). Verwarm in de magnetron op een hoge stand tot de taco's warm en knapperig zijn, 30 tot 45 seconden. Vul de warme tacoschelpen met het pastamengsel. Bestrooi elke taco met ong. 1 theelepel Parmezaanse kaas om op te dienen.

  Recent bekeken

  Beoordelingen en waarderingen
  Waarderingen op alle internationale sites:
  (79)

  Beoordelingen in het Nederlands (2)

  CandyCupcake
  5

  lekkerrr maar ik heb de tv serie ook gezien alleen de gehaktballen vergeten zelf bij toegevoegd maar t was echt superlekker bedankt!  -  16 nov 2013

  van
  2

  ik vind het erg lekker maar ik heb het anders gedaan ik heb de spaghetti gekookt en dan met saus in de oven gedaan zodat de kaas smield en toen heb ik het gewoon op een bord gedaan (ik had het niet in zout water gekookt en niet zo kort in de oven gedaan maar op 180 graden 4 min)  -  17 feb 2014