Romige witte en rode druivensalade

    Romige witte en rode druivensalade

    2keer bewaard
    15min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een absoluut geweldige, verfrissende, en romige druivensalade. Probeer het eens! Om het te serveren doe ik de salade in kleine dessertbakjes met een beetje zoetstof eroverheen.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 235 ml volle slagroom
    • 24 gr Stevia zoetstof
    • 235 ml gewone volle yoghurt
    • 225 gr zachte roomkaas, op kamertemperatuur
    • 1 theelepel amandelextract
    • 1 theelepel vanille extract
    • 680 gr pitloze witte druiven
    • 680 gr pitloze rode druiven

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Klop de slagroom schuimig in een grote glazen of metalen beslagkom. Voeg geleidelijk de zoetstof toe, en blijf kloppen tot de slagroom stijf is. Klop de yoghurt, roomkaas, amandelextract en vanille-extract samen. Meng goed. Schep voorzichtig de witte en rode druiven erdoor. Zet 1 uur afgedekt in de koelkast voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren