Pittige marinade voor kip met verse kruiden

    (23)
    10 minuten

    Peterselie, salie, rozemarijn, tijm in combinatie met knoflook...daar wil je een liedje over zingen : )


    104 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 180 ml droge witte wijn
    • 60 ml olijfolie
    • 1 habanero chilipeper, zonder zaadjes en fijngehakt (gebruik handschoenen)
    • 1 theelepel uitgeperste knoflook
    • 1 eetlepel gehakte verse peterselie
    • 1 theelepel fijngesneden verse salie
    • 3 takjes rozemarijn (gebruik alleen de blaadjes, en snij ze in stukjes)
    • 1 theelepel fijngehakte verse tijm

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Giet de wijn en olijfolie in een beslagkom. Voeg de fijngehakte habanero chilipeper toe, knoflook, peterselie, salie, rozemarijn en tijm, en meng goed.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (23)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Eetje
    van
    0

    Ik heb ook habanerokruiden en dit recept lijkt mij lekker. Kun je het ook zonder witte wijn gebruiken. Overal aan recepten wordt wijn gebruikt en dat vind ik niet lekker.  -  21 okt 2014

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren