Zonnige sangria

    (37)

    Deze tropische sangria doet het heel goed op een feestje, maar het is ook gewoon lekker op een warme dag! Het wordt gemaakt met rosé, ananassap, wodka, triple sec, citrusfruit en frambozen.


    26 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 (750 ml) fles rosé wijn
    • 235 ml ananassap
    • 120 ml wodka
    • 60 ml triple sec
    • 120 ml suikersiroop
    • 1 sinaasappel, in plakjes gesneden
    • 1 citroen, in plakjes gesneden
    • 1 limoen, in plakjes gesneden
    • 1 bakje (van ong. 170 gr) verse frambozen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng de wijn, ananassap, wodka, triple sec, en suikersiroop in een grote kom of kan. Zet ong. 1 uur in de koelkast.
    2. Roer de sinaasappels, citroenen, limoenen, en frambozen door de gekoelde sangria. Doe dit ten minste 30 minuten voor het opdienen. Hoe langer de vruchten marineren, des te beter de smaak. Serveer met ijsblokjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (37)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren