Smakelijke geroosterde bietjes

    Smakelijke geroosterde bietjes

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    Maak dit als eerste!

    Probeer bietjes eens te roosteren. Het is eenvoudig en ook een snelle manier om bietjes te eten. De tijm maakt het ook erg lekker.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 rode of gele bieten, geschild en in blokjes van ong. 2 cm gesneden
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 theelepel gedroogde tijmblaadjes
    • 1 snufje zeezout, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
    2. Marineer de bieten met olijfolie en tijm, en leg de stukjes biet op de bakplaat, maar zorg dat ze elkaar niet aanraken. Bestrooi de bieten met zeezout.
    3. Rooster ze in de voorverwarmde oven tot de bieten gaar zijn, 10 tot 20 minuten. Je moet een biet makkelijk in kunnen prikken met een vork.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren