Popcorn met truffelolie

    Popcorn met truffelolie

    1keer bewaard
    10min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Echte gourmet popcorn met truffelolie, peterselie en Parmezaanse kaas. Probeer het eens! Je kunt het gewoon met magnetronpopcorn maken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 theelepels witte truffelolie
    • 2 eetlepels gedroogde peterselie
    • 20 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 1 zakje magnetronpopcorn
    • 1/4 theelepel zeezout, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de truffelolie, peterselie en Parmezaanse kaas in een grote hittebestendige kom.
    2. Leg de ongeopende popcornverpakking in het midden van de magnetron, en verwarm de popcorn op een hoge stand tot de zak gevuld is met popcorn. Stop met verwarmen als de popcornknallen ongeveer 2 seconden uit elkaar liggen. Meestal verwarm je de popcorn ong. 1,5 tot 4 minuten, afhankelijk van het vermogen van de magnetron. Breek de zak voorzichtig open en doe de popcorn in de grote kom met truffelolie. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zeezout.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties