Zelfgemaakte chorizo

    (3)

    Ik hoop dat jullie mijn recept voor chorizoworst lekker vinden! Het is helemaal niet moeilijk om te maken!


    5 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 450 gr rundergehakt
    • 900 gr varkensgehakt
    • 2 theelepels zout
    • 30 gr chilipoeder
    • 1 snufje gemalen koriander
    • 1/2 theelepel komijnpoeder
    • 1 theelepel gemalen zwarte peper
    • 3,5 theelepel citroensap
    • 2 teentjes knoflook, uitgeperst

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Kneed met je handen het rundergehakt, varkensgehakt, zout, chilipoeder, koriander, komijn, zwarte peper, knoflook en citroensap samen in een kom. Doe het gehaktmengsel in een luchtdichte plastic zak. Je kunt dit 4 dagen in de koelkast bewaren of invriezen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren