Klapstuk op z'n best!

    Klapstuk op z'n best!

    2keer bewaard
    2uur45min


    2 personen hebben dit gemaakt

    De makkelijkste manier om deze maaltijd te beschrijven is dat het een heerlijk mals stukje vlees is met worteltjes, ui en aardappel. Een maaltijd geschikt voor de koningin!

    Ingrediënten
    Porties: 14 

    • 4 uien, fijngesneden
    • 450 gr krielaardappelen
    • 1 zak (van ong. 450 gr) geschrapte worteltjes
    • 3 kilo klapstuk
    • 235 ml runderbouillon
    • 1 pakje Franse uiensoep mix
    • 235 ml tomatenketchup
    • 300 ml ginger ale

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 2uur30min  ›  Klaar in:2uur45min 

    1. Leg de uien, aardappelen en worteltjes in laagjes op de bodem van een grote braadpan. Leg de klapstuk bovenop de groenten.
    2. Meng de rundvleesbouillon, mix voor uiensoep, ketchup, en ginger ale in een kom samen en giet het over het vlees in de pan. Breng het geheel aan de kook op hoog vuur, dek de pan af, zet het vuur lager en laat sudderen.
    3. Laat sudderen tot het vlees gaar is, na ongeveer 2,5 uur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren