Vleessalade voor op een broodje

    Vleessalade voor op een broodje

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijk varkensvlees dat kan worden geserveerd op broodjes, crackers, of gewoon samen met een andere salade. Het varkensvlees is het lekkerst als je het minstens 4 uur in de koelkast laat koelen voor het serveren. De volgende dag is het ook nog erg lekker.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/4 steel bleekselderij, fijngehakt
    • 3 lente-uien, fijngesneden
    • 4 theelepels Dijon mosterd
    • 4 theelepels vetvrije romige sladressing
    • 4 theelepels mierikswortelpasta
    • 2 druppels hete pepersaus (hot sauce)
    • 1/4 theelepel zout
    • 330 gr in blokjes gesneden gaar varkensvlees

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng het vlees, selderij en lente-uien in een grote kom samen.
    2. Doe de mosterd, sladressing, mierikswortel, hete pepersaus en zout samen in de blender. Pureer ongeveer 1 minuut. Besprenkel het vlees met de dressing. Dek het vlees af en zet in de koelkast tot het moment van opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren