Vleessalade voor op een broodje

    (10)

    Heerlijk varkensvlees dat kan worden geserveerd op broodjes, crackers, of gewoon samen met een andere salade. Het varkensvlees is het lekkerst als je het minstens 4 uur in de koelkast laat koelen voor het serveren. De volgende dag is het ook nog erg lekker.


    8 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/4 steel bleekselderij, fijngehakt
    • 3 lente-uien, fijngesneden
    • 4 theelepels Dijon mosterd
    • 4 theelepels vetvrije romige sladressing
    • 4 theelepels mierikswortelpasta
    • 2 druppels hete pepersaus (hot sauce)
    • 1/4 theelepel zout
    • 330 gr in blokjes gesneden gaar varkensvlees

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng het vlees, selderij en lente-uien in een grote kom samen.
    2. Doe de mosterd, sladressing, mierikswortel, hete pepersaus en zout samen in de blender. Pureer ongeveer 1 minuut. Besprenkel het vlees met de dressing. Dek het vlees af en zet in de koelkast tot het moment van opdienen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (10)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties