Zoete groenten

    Wortel, courgette en bosui wordt gekookt en vervolgens geglaceerd in een koekenpan met boter, poedersuiker en honing. Dit is een heerlijk bijgerecht bij eendenborst of ander geroosterd vlees.

    j.v.d.boogaart

    Noord-Brabant, Nederland
    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 grote wortel
    • 1 courgette
    • 5 bosuien
    • boter
    • poedersuiker
    • honing
    • peper en zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Snijd de wortel en de courgette in kleine blokjes en de bosui in grove stukken. Kook ze, apart van elkaar, beetgaar en meng ze na het afkoelen.
    2. Glaceer de groenten door ze in een pan met wat boter te wentelen en er poedersuiker en honing over te doen. Kruid met peper en zout.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties