Pizette met gerookte zalm

    Pizette met gerookte zalm

    12keer bewaard
    30min


    23 personen hebben dit gemaakt

    Een pizette is een soort mini pizza, in dit geval pitabroodjes met een romige spread, gerookte zalm en kappertjes. Heerlijk als brunchgerecht of als hapje of amuse voor een speciale gelegenheid.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 400 gr roomkaas
    • 450 ml zure room of creme fraiche
    • 5 eetlepels gehakte lenteui
    • 6 pitabroodjes
    • 300 gr gerookte zalm, in kleine stukjes
    • 4 eetlepels gehakte verse tomaten
    • 2 eetlepels kappertjes, uitgelekt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
    2. Klop roomkaas en zure room en de lente ui door elkaar. Besmeer de pitabroodjes gelijkmatig met de spread. Leg de pitabroodjes op licht ingevette bakplaten en bak ze 7-8 minuten in de voorverwarmde oven.
    3. Leg de pitabroodjes op een serveerschaal en bestrooi met zalmsnippers. Garneer met gehakte tomaat en kappertjes.

    Video

    Hapjes 3 variaties met gerookte zalm
    Hapjes 3 variaties met gerookte zalm

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren