Kip voor bij de borrel

    Kip voor bij de borrel

    2keer bewaard
    1uur30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Het leuke van dit recept is dat wij dit altijd na het doorgegeven recept tegen komen op feestjes die wij weer bezoeken. Groter compliment is er niet mogelijk.

    nicolientje Noord-Brabant, Nederland

    Ingrediënten
    Opbrengst: 10 hapjes

    • 1 grote ui
    • 1 groot blikje tomatenpuree
    • 3 eetlepels suiker
    • 5 eetlepels ketjap
    • 4 eetlepels ketchup
    • 1 theelepel knoflookpoeder
    • 1 theelepel sambal
    • 3 eetlepels slaolie
    • 1 kip

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 30min  ›  Extra tijd: 30min  ›  Klaar in:1uur30min 

    1. Ui glazig maken in de olie. Rest van de ingrediënten door elkaar doen, dit dan bij de ui doen en een 1/2 uur laten sudderen.
    2. Kip goed gaar braden, en dan in kleine stukjes snijden. De kip bij de saus doen en dit alles nog 1 uur sudderen. Wel vaak roeren.
    3. Lekker met stokbrood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren