Gonnie's garnalencocktail

    Makkelijk te maken deze garnalencocktail en een ontzettend mooi voorgerecht voor een speciaal etentje.

    Helfrich

    Noord-Brabant, Nederland
    8 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • paar blaadjes ijsbergsla
    • bakje schoongemaakte gekookte hollandse garnalen
    • 1/2 rode grapefruit, in kleine stukjes, zonder vliesje
    • whisky cocktailsaus
    • paar bieslookstengels ter garnering
    • stukje komkommer geschild en in kleine blokjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Pak mooie kleine glaasjes om de garnalencocktail in te serveren. Snij de ijsbergsla fijn en verdeel deze over de glaasjes. Steek een bieslookstengel in elk glaasje.
    2. Meng de garnaaltjes met de kleingesneden grapefruit en whisky cocktailsaus naar smaak. Verdeel het mengsel over de glaasjes. Bestrooi met wat blokjes komkommer.

    Tip

    Voor de gasten die niet van garnalen houden, kun je deze ook vervangen voor stukjes rollade of ander vlees. eventueel laat je de grapefruit achterwege en meng je de stukjes vlees met mais, tomaat, wortel en de whisky-cocktailsaus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren