Vegetarische farfalle

    (34)

    Farfalle met gesauteerde groenten; een eenvoudig en heerlijk recept. Restjes kunt u ook bewaren en als koude pastasalade eten. Naar smaak kunt u meer en/of andere groenten toevoegen.


    37 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr farfalle pasta
    • 1 eetlepel extra virgin olijfolie
    • 1 courgette, in stukjes
    • 1 rode paprika, fijngesneden
    • 1 grote rode ui, fijngesneden
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Bereid de farfalle volgens de gebruiksaanwijzing. Afgieten.
    2. In een koekenpan op een middelhoog vuur courgette, rode paprika en ui in de olie gaar bakken. De farfalle door de groenten scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (34)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 10 collecties