Vegetarische farfalle

    Vegetarische farfalle

    15keer bewaard
    20min


    37 personen hebben dit gemaakt

    Farfalle met gesauteerde groenten; een eenvoudig en heerlijk recept. Restjes kunt u ook bewaren en als koude pastasalade eten. Naar smaak kunt u meer en/of andere groenten toevoegen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr farfalle pasta
    • 1 eetlepel extra virgin olijfolie
    • 1 courgette, in stukjes
    • 1 rode paprika, fijngesneden
    • 1 grote rode ui, fijngesneden
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Bereid de farfalle volgens de gebruiksaanwijzing. Afgieten.
    2. In een koekenpan op een middelhoog vuur courgette, rode paprika en ui in de olie gaar bakken. De farfalle door de groenten scheppen en op smaak brengen met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren