Vegetarische Oosterse pastasalade

    (35)

    Een heerlijk vegetarisch bijgerecht. U kunt naast rode paprika andere groenten toevoegen of er met gefrituurde tofu een hoofdgerecht van maken.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr mie of eiernoedels
    • 2 eetlepels sesamolie
    • een beetje ketjap
    • 1/2 theelepel gedroogde en gemalen chilipepertjes
    • 1 rode paprika, in zeer dunne reepjes
    • 1 bosje verse koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Pasta of noedels volgens de gebruiksaanwijzing bereiden. Afgieten en met koud water afspoelen.
    2. In een grote kom sesamolie, ketjap en chilischilfers door elkaar kloppen. Schep de dressing door het afgekoelde mengsel van pasta, paprika en koriander. Afdekken en 1 uur in de koelkast zetten. Koud serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (35)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren