Amandel Melba toast

    Amandel Melba toast

    Voeg toe aan favorieten!
    55min


    Maak dit als eerste!

    Een leuke afwisseling van de reguliere toastjes. Ze zijn eenvoudig te bewaren in een afgesloten luchtdicht blik of tupperware bakje.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 loaf

    • 6 eiwitten
    • 1 theelepel amandelextract
    • 160 gr basterdsuiker
    • 180 gr bloem
    • 180 gr amandelschaafsel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:55min 

    1. Klop de eiwitten stijf.
    2. Voeg de suiker beetje bij beetje toe.
    3. Roer de gezeefde bloem, amandel-extract en amandelschaafsel erdoor. Meng niet te lang! Houd het mengsel zo luchtig mogelijk.
    4. Giet mengsel in een cakeblik en bak gedurende 30 minuten op 180 ° C / gasoven stand 4.
    5. De volgende dag, snijd je ze in dunne plakjes en laat ze op 100°C in de oven uitdrogen gedurende ongeveer 10 minuten - of tot ze warm zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren