Amandel Melba toast

    Een leuke afwisseling van de reguliere toastjes. Ze zijn eenvoudig te bewaren in een afgesloten luchtdicht blik of tupperware bakje.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 loaf

    • 6 eiwitten
    • 1 theelepel amandelextract
    • 160 gr basterdsuiker
    • 180 gr bloem
    • 180 gr amandelschaafsel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:55min 

    1. Klop de eiwitten stijf.
    2. Voeg de suiker beetje bij beetje toe.
    3. Roer de gezeefde bloem, amandel-extract en amandelschaafsel erdoor. Meng niet te lang! Houd het mengsel zo luchtig mogelijk.
    4. Giet mengsel in een cakeblik en bak gedurende 30 minuten op 180 ° C / gasoven stand 4.
    5. De volgende dag, snijd je ze in dunne plakjes en laat ze op 100°C in de oven uitdrogen gedurende ongeveer 10 minuten - of tot ze warm zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren