Baguette met corned beef en salade

    Baguette met corned beef en salade

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Met behulp van een corned beef recept, verzon ik dit recept. Heerlijk!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 baguette
    • 12 plakjes zelfgemaakte corned beef (bak dit de dag ervoor)
    • 2 tomaten in dunne plakjes gesneden
    • 125 gr gesneden ijsbergsla
    • 2 eetlepes mayonaise
    • zout en peper naar smaak
    • margarine naar smaak
    • Voor de saus
    • 20 gr boter
    • 2 eetlepels maïzena
    • 250 ml bewaarde bouillon van de corned beef (terug aan de kook gebracht en opzij gezet in een maatbeker)
    • 1 theelepel Franse mosterd
    • 1 theelepel grove mosterd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Om de mosterdsaus te maken doe je de boter in een kleine steelpan op laag vuur tot deze gesmolten is. Voeg dan de bloem toe en roer tot het goed gecombineerd is. Roer de bouillon erdoor, blijf roeren tot de saus dikker wordt, voeg dan de mosterd toe. Zet het vuur uit en zet opzij om af te koelen.
    2. Snijd de baguette in de lengte doormidden en dan door het midden. Toast onder de grill, 1-2 minuten per kant. Besmeer elke kant met boter, dan met mosterdsaus. Beleg met corned beef, tomaat, sla, zout en peper. Smeer de bovenkant in, eerst met boter, dan met mayonaise. Leg de bovenkanten op de sla.
    3. Spies een paar olijven aan een cocktailprikker, vervolgens spies je ze door de broodjes. Eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren