Bananen sponscake voor in de magnetron

    Bananen sponscake voor in de magnetron

    6keer bewaard
    15min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een perfect cakerecept als je snel iets zoets wilt en niet kunt wachten. Een heerlijke pudding die snel te maken is en zelfs sneller te eten is!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 60 gr boter
    • 5 eetlepels suiker
    • 1 geklopt ei
    • 1 rijpe banaan, gepureerd
    • 65 gr zelfrijzend bakmeel
    • 1 theelepel gemengde kruiden
    • flinke snuf kaneel
    • 5 eetlepels golden syrup (lichte stroop)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Klop de boter en suiker tot een bleek en luchtig geheel. Voeg het ei toe en roer om alles te combineren. Voeg de banaan toe en roer. Roer de droge ingrediënten erdoor en klop het mengsel tot het goed gemengd is.
    2. Meng de golden syrup er voorzichtig door om een ​​gemarmerd effect door het pudding beslag te maken.
    3. Zet 4 tot 5 minuten in de magnetron op vol vermogen.
    4. Laat een beetje afkoelen en serveer met een dikke romige vla.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren