Barb's chocolade brownies

    Barb's chocolade brownies

    33keer bewaard
    40min


    51 personen hebben dit gemaakt

    Dit is echt het beste chocolade brownie recept dat ik ooit heb geproefd. Laat de brownies afkoelen voor het snijden, maar je kunt ze hierna weer opwarmen en serveren met vanille-ijs of slagroom voor een toetje waar iedereen dol op zal zijn.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 250 gr boter
    • 4 eieren
    • 400 gr suiker
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 60 gr cacao (ongezoet)
    • 190 gr bloem
    • 1/2 theelepel zout
    • 200 gr gehakte pure chocolade

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 ° C / gasoven stand 4. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
    2. Smelt de boter. Klop eieren, suiker en vanille, en meng goed.
    3. Voeg de droge ingrediënten en de gehakte chocolade toe.
    4. Schep in een voorbereide bakvorm en bak 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven.
    5. Wanneer ze afgekoeld zijn snijd je ze in vierkanten en bestrooi je ze met poedersuiker, indien gewenst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (3)

    van
    2

    ik vond het een heel lekker recept en ik ga het nog veel maken - 21 jul 2013

    van
    0

    Echt het lekkerste brownie recept wat er is!!! En ook niet onbelangrijk, erg gemakkelijk om te maken! - 22 apr 2016

    roesoes
    van
    0

    Heerlijk! Ik heb zelf minder suiker (200g) gebruikt omdat de chocolade die ik gebruik ook suiker heeft en de cacaopoeder ook. En ik hen een klein handje walnoten er aan toegevoegd. - 30 mrt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren