Basisrecept voor pavlova

    Basisrecept voor pavlova

    1keer bewaard
    50min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Dit basisrecept voor pavlova is eenvoudig te volgen en kan niet mislukken! Je kunt creatief aan de slag met de bovenlaag ingrediënten, met behulp van elke soort vers fruit. Je kan wat vanille, cognac of rum door de room roeren. Eet smakelijk!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • eiwit van 4 eieren
    • 2 theelepels azijn
    • 200 gr basterdsuiker
    • 2 theelepels maïzena
    • slagroom
    • vers fruit

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verwarm de oven voor op 160 C / gasoven stand 3.
    2. Klop de 4 eiwitten met azijn stijf. Voeg 4 afgeronde theelepels basterdsuiker toe en klop tot het mengsel er droog uitziet.
    3. Voeg geleidelijk de helft van de rest van de suiker toe en klop tot het zeer stijf is!
    4. Verwijder de kloppers. Zeef de resterende suiker met de maïzena en spatel het er voorzichtig met een lepel door.
    5. Bedek een bakplaat met bakpapier. Maak een bord vorm van het mengsel op de bakplaat en bouw het af vanaf de randen met lepels van het mengsel.
    6. Verlaag de oventemperatuur naar 120 C / gasoven stand 1/2. En bak gedurende ongeveer 20 minuten.
    7. Laat afkoelen en versier met slagroom en fruit.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties