Beth's brownies met zwarte bonen

    (794)

    Als je de bloem vervangt door gepureerde zwarte bonen, krijg je heerlijke, donkere brownies die zowel gluten- als zuivelvrij zijn.


    715 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 16 brownies

    • 1 blikje (400 gr) zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 3 eieren
    • 3 eetlepels (45 ml) plantaardige olie
    • 20 gr cacaopoeder
    • snufje zout
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 150 gr basterdsuiker
    • 1 theelepel oploskoffie (optioneel)
    • 85 gr chocolade stukjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verwarm de oven voor op 175 graden C / gasoven stand 4. Vet een vierkante bakvorm van 20 cm in.
    2. Combineer de zwarte bonen, eieren, olie, cacaopoeder, zout, vanille-extract, suiker en oploskoffie in een blender, meng tot een gladde massa, giet het mengsel in de bakvorm. Strooi de chocolade stukjes erover.
    3. Bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de bovenkant droog is en de randen beginnen weg te trekken van de zijkanten van het bakblik.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (794)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties