Bourbon ossenhaas

    Bourbon ossenhaas

    7keer bewaard
    4uur16min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Dit eenvoudige biefstuk recept is een geweldige manier om vlees en drank samen te voegen. Tournedos worden gemarineerd in een mengsel van donkere bruine suiker en bourbon, vervolgens gebakken en geserveerd met de ingekookte marinade er bovenop.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 tournedos
    • 250 gr donkerbruine basterdsuiker
    • 500 ml bourbon

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 6min  ›  Extra tijd: 4uur in de koelkast  ›  Klaar in:4uur16min 

    1. Bedek elke biefstuk met de donkerbruine basterdsuiker. Doe in een luchtdichte container en voeg de bourbon toe totdat de biefstuk en de donkerbruine basterdsuiker is bedekt met de bourbon. Zet ongeveer 3-4 uur in de koelkast.
    2. Bak de biefstuk in de hete pan gedurende ongeveer 3 minuten aan elke kant, zet opzij om te laten rusten. Verhit een kleine hoeveelheid van het bourbon en suiker mengsel tot het warm en ingedikt is. Leg de biefstuk op borden en giet de verwarmde bourbon saus erover.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren