Chocolade brownies met pecannoten

    Chocolade brownies met pecannoten

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur5min


    Maak dit als eerste!

    Een heerlijk recept voor wie van pecannoten houdt, met de toegevoegde bonus van chocolade en het gemak van kleine porties. Zeer geschikt voor feesten en andere gelegenheden.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 185 gr witte bloem
    • 4 eetlepels basterdsuiker
    • 125 gr boter
    • 1/4 theelepel zout
    • 2 eieren
    • 260 gr kandijsiroop
    • 200 gr basterdsuiker
    • 2 eetlepels gesmolten boter
    • 1 eetlepel vanille-extract
    • 110 gr pecannoten, fijngehakt
    • 175 gr chocolate chips

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 ° C / gasoven stand 4. Vet de zijkanten en onderkant van een 18 x 28 cm bakblik in.
    2. Meng de bloem, 4 eetlepels suiker, boter en zout en wrijf samen tot het mengsel lijkt op grove kruimels. Druk stevig in de voorbereide bakvorm.
    3. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten. Haal uit de oven, maar laat de oven aan staan.
    4. Roer de eieren, de kandijsiroop, 200 gr suiker, de gesmolten boter en vanille door elkaar tot alles gemengd is. Roer de gehakte pecannoten en chocolade chips erdoor.
    5. Smeer de vulling gelijkmatig over de hete bodem. Bak op 180 ° C / gasoven stand 4 gedurende 25 minuten of totdat het stevig is geworden. Laat afkoelen alvorens te snijden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren