Chocolade-kokosnoot Weetabix repen

    Chocolade-kokosnoot Weetabix repen

    3keer bewaard
    35min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Deze chocolade repen zijn zo makkelijk te maken en de kinderen kunnen gemakkelijk meedoen. Elke keer weer een hit als ik ze maak!

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 150 zelfrijzend bakmeel
    • 85 gr geraspte kokos
    • 140 gr zachte bruine suiker
    • 3 Weetabix-en, verkruimeld
    • 125 gr gesmolten boter
    • Voor de glacering
    • 200 gr pure chocolade
    • 30 gr boter
    • geraspte kokosnoot

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bekleed een ondiepe 28 cm x 18 cm bakvorm met bakpapier.
    2. Combineer de bloem, kokos, suiker en Weetabix.
    3. Maak een kuiltje in het midden en voeg de gesmolten boter toe. Roer met een houten lepel. Druk het mengsel stevig in de bakvorm. Bak 20 minuten. Haal uit de oven en laat 10 minuten staan ​​om af te koelen voor je het glazuur erop doet.
    4. Om het glazuur te maken roer je de chocolade en boter in een kleine steelpan op laag vuur tot het gesmolten is.
    5. Verspreid over de warme koek, strijk glad met een spatel. Bestrooi met extra kokos of gekleurde hagelslag.
    6. Laat het glazuur hard worden en laat afkoelen voordat je het in vierkanten snijd.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren