Chocolade-munt ijstaart

    Chocolade-munt ijstaart

    2keer bewaard
    5uur20min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Mijn familie is dol op ijs, daarom kiezen we vaak voor ijstaarten als kerstdessert. Ze zijn makkelijk te maken met de kinderen, zien er indrukwekkend uit en de smaak is zelfs nog beter. Voor een feestelijk tintje, kun je hem maken in een mal in de vorm van een kerstboom.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 liter vanille-ijs, licht gesmolten
    • mint chocoladerepen of koekjes, verkruimeld
    • 1 liter chocolade-ijs, licht gesmolten
    • 200 gr bessen naar keuze (diepvries of vers)
    • muntblaadjes en bessen om te garneren
    • poedersuiker voor het serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 5uur  ›  Klaar in:5uur20min 

    1. Meng wat gesmolten vanille-ijs door de gebroken munt chocoladerepen of koekjes. Giet het in een blik bedekt met plasticfolie. Vries gedurende minstens 2 uur in.
    2. Meng wat gesmolten chocolade-ijs met bessen. Doe boven op het vanille-ijs. Vries minstens 2 uur in.
    3. Om te serveren, bedek met bessen, muntblaadjes en een laagje poedersuiker.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren