Dubbele chocolade koekjes

    (3)

    Chocolade, chocolade en nog veel meer chocolade in een koekje. Deze zijn super eenvoudig te maken op het laatste moment - het duurt maar een paar minuten om alle ingrediënten door elkaar te mengen. De cacao kan worden verdubbeld voor een nog rijkere chocoladesmaak.


    7 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 40 

    • 150 gr boter
    • 160 gr donkerbruine basterdsuiker
    • 2 theelepels vanille-extract
    • 1 ei
    • 190 gr zelfrijzend bakmeel
    • 1 eetlepel cacao
    • 175 gr chocolade, in stukjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Klop de boter en suiker samen. Voeg ei en vanille toe. Meng de bloem, cacao en chocolade stukjes erdoor.
    2. Rol het mengsel in balletjes en leg ze op bakplaten. Maak de balletjes plat met je vingers of een vork.
    3. Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 ° C / gasoven stand 4. Bak niet te lang! Laat afkoelen op een rooster.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties