Dubbele chocoladekoekjes

    (1)

    Deze chocolade koekjes smaken naar meer en zijn verslavend. Dit is genoeg voor een enorme partij, dus het is geweldig voor school, feestjes of voor mee naar het werk. Je kunt als je wilt half melkchocolade, half witte chocolade, gebruiken. Je kunt de koekjes na het bakken invriezen; gewoon ontdooien bij kamertemperatuur.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 50 koekjes

    • 500 gr boter
    • 300 gr bruine basterdsuiker
    • 440 gr fijne kristalsuiker
    • 4 eieren
    • 2 theelepels vanille-extract
    • 500 gr bloem
    • 775 gr fijne havermout (meng in de keukenmachine)
    • 1 theelepel zout
    • 2 theelepels bakpoeder
    • 2 theelepels baksoda
    • 680 gr chocolade, in stukjes
    • 500 gr geraspte chocolade

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Klop de boter en de beide suikers samen. Voeg de eieren en vanille toe. Meng de bloem, havermout, zout, bakpoeder en baksoda erdoor.
    2. Voeg de chocoladestukjes en geraspte chocolade toe.
    3. Rol in balletjes en plaats ze 5 cm uit elkaar op een bakplaat. Bak gedurende 10 minuten op 180 ° C / gasoven stand 4.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties