Volkoren rijstbrood

    (44)
    3 uur 20 minuten

    Dit recept is geschikt voor de broodmachine. Het brood heeft een krokante buitenkant, maar is van binnen luchtig en smeuïg.


    52 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 60 gr zilvervliesrijst
    • 150 ml water
    • 1 1/2 eetlepel olijfolie
    • 200 ml warm water
    • 400 gr bloem
    • 2 eetlepels suiker
    • 1 theelepel zout
    • 1 1/2 theelepel droog bakkersgist

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur20min 

    1. In een sauspan water aan de kook brengen. Rijst erdoor roeren en op een lage vlam met deksel 15 minuten laten koken. Afgieten.
    2. De gekookte rijst en overige ingrediënten in de broodmachine doen. Selecteer het menu voor volkorenbrood en druk op Start.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (44)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    2

    Niet ok. Ik zoek naar RijstBrood, en dan tref ik aan maar 60 gram rijst en 400 gram !!! broodmeel.  -  07 dec 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren