Eenvoudige garnalencurry

    (2)

    Dit is een super eenvoudig recept voor garnalen curry, lekker geserveerd met rijst voor een doordeweekse avondmaaltijd. Je kunt een currypasta gebruiken in plaats van kerriepoeder als je wilt. Je kunt ook meer kerriepoeder naar smaak toevoegen.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 fijngehakte ui
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 12 grote garnalen
    • 1 theelepel kerriepoeder
    • 1 blik gecondenseerde melk
    • 1 theelepel maïzena
    • 1 theelepel water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Bak de gesnipperde ui in olijfolie op middelhoog vuur. Voeg garnalen en kerriepoeder toe.
    2. Meng maïzena en water. Voeg toe aan garnalen, samen met het blikje melk. Laat een paar minuten sudderen tot het dik is.
    3. Serveer met gekookte rijst.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties