Eenvoudige gehaktstoofschotel uit de slowcooker

    Eenvoudige gehaktstoofschotel uit de slowcooker

    21keer bewaard
    4uur10min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Deze gehakt stoofschotel is simpel en lekker, en kan eventueel aangevuld worden met je favoriete kruiden en specerijen. Je kan ook wat fijngesneden wortel, prei, champignons, enz toevoegen. Serveer met rijst of puree. Met de restjes kun je hartige taarten maken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel olie
    • 1 fijngehakte ui
    • 2 teentjes knoflook
    • 600 gr rundergehakt
    • 125 ml water
    • 1 theelepel bouillonkorrels/-poeder
    • 2 eetlepels sojasaus
    • zout en peper naar smaak
    • takje tijm

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 4uur  ›  Klaar in:4uur10min 

    1. Verhit de olie in een koekenpan. Fruit de ui en de knoflook gedurende 5-10 minuten op laag vuur, doe ze dan in de slowcooker.
    2. Zet het vuur hoger en bak het gehakt bruin in de koekenpan.
    3. Voeg de rest van de ingrediënten toe en doe dan alles in de slow cooker.
    4. Kook op "Hoog" gedurende 2 uur, zet dan op "Laag" voor nog eens 2 uur of langer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    allrecipes
    1

    @Storm1963: Het gehakt wordt in dit recept rul gebakken. - 15 apr 2014

    Storm1963
    van
    0

    Lijkt me lekker, maar moet het gehakt "rul"of moet ik er "balletjes" van draaien? a.u.b. uw reactie - 15 apr 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren