Eenvoudige spaghetti met worst en spek

    (1)

    Een makkelijk recept voor spaghetti met worst en spek. Voor een vlezigere saus, kun je de mais en champignons weglaten. Ook kun je proberen andere groenten te gebruiken, zoals fijngesneden groene paprika.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 250 gr spaghetti
    • 250 gr spek, gesneden en gekookt
    • 500 gr worst
    • olijfolie om te bakken
    • 1 klein blikje maïskorrels, uitgelekt
    • 1 klein blikje stukjes champignons, uitgelekt
    • 1 potje (500 gr) tomatenpastasaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:17min 

    1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en zet opzij.
    2. Bak ondertussen de gesnipperde spek in een koekenpan tot het knapperig is. Giet het overtollige vet uit de pan. In dezelfde pan, bak je de worstjes in een scheutje olie.
    3. Haal de worstjes uit de pan, snijd ze in stukjes, doe terug in de pan en voeg de mais, champignons, spek en pastasaus toe.
    4. Laat alle ingrediënten met extra kruiden en specerijen naar eigen keuze gedurende ongeveer 15 minuten koken.
    5. Serveer met de gekookte spaghetti met eventueel nog een bijgerecht naar keuze.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 7 collecties