Witte bonen met ham uit de slowcooker

    Witte bonen met ham uit de slowcooker

    6keer bewaard
    5uur15min


    Maak dit als eerste!

    Witte bonen in tomatensaus met ham uit de slowcooker - zelfgemaakt en heel makkelijk! Zeer goedkoop en oh-zo lekker.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 675 gr gedroogde witte bonen
    • 250 gr ham aan het bot
    • 2 uien, gesnipperd
    • 3 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
    • 1 theelepel zout
    • 250 ml water
    • 6 eetlepels tomatenketchup
    • 1 eetlepel tomatenpuree

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5uur  ›  Klaar in:5uur15min 

    1. Bedek de bonen in een grote pan op hoog vuur met water en laat 10 minuten koken. Haal van het vuur maar laat een uur staan. Giet de bonen af en leg ze in de slowcooker. Voeg de ham, ui, bruine suiker, zout en water toe.
    2. Meng goed, dek af en kook op 'Hoog' gedurende 4 tot 5 uur, onder af en toe roeren. Tijdens de laatste paar uur voeg je de tomatenketchup en de puree toe, haal de ham van het bot en gooi het bot weg. Meng goed en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren