Gebakken Kibbeh

    Gebakken Kibbeh

    2keer bewaard
    40min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Traditioneel Libanees kibbeh recept met gehakt, munt en kruiden.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 225 gr bulgur
    • 750 ml heet water
    • 1 kleine ui, geraspt
    • 4 eetlepels gehakte munt
    • 500 gr mager rundergehakt
    • 1 theelepel baharat kruidenmengsel
    • zout naar smaak
    • plantaardige olie om te frituren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. Doe de bulgur in een kom, dek af met water en laat 1 uur staan.
    2. Voeg de overige ingrediënten toe en kneed met de handen tot alles goed opgenomen is.
    3. Vorm de kibbehs en bak ze in hete olie, langzaam, tot ze gelijkmatig bruin zijn.
    4. Laat ze uitlekken op een bord bekleed met keukenpapier om het overtollige vet te absorberen. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren