Wentelteefjes met appelmoes

    Wentelteefjes met appelmoes

    5keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Appelmoes en kaneel geven een zoete, stevige smaak aan deze variant op het klassieke beslag van melk, eieren en suiker. Een apart en heerlijk brunchidee voor de kinderen. Een brioche in plaats van gewoon witbrood maakt het extra feestelijk.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 eieren
    • 175 ml halfvolle melk
    • 1 theelepel kaneelpoeder
    • 2 eetlepels suiker
    • 4 eetlepels appelmoes
    • 6 sneetjes brood

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een grote mengkom eieren, melk, kaneel, suiker en appelmoes grondig mengen.
    2. De sneetje 1 voor 1 in het mengsel leggen tot ze verzadigd zijn met vloeistof.
    3. In een licht ingevette koekenpan op een middelhoog vuur aan beide zijden lichtbruin bakken. Warm opdienen met stroop of honing.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren