Inloggen Aanmelden

Wentelteefjes met appelmoes

5keer bewaard
20min


Maak dit als eerste!

Appelmoes en kaneel geven een zoete, stevige smaak aan deze variant op het klassieke beslag van melk, eieren en suiker. Een apart en heerlijk brunchidee voor de kinderen. Een brioche in plaats van gewoon witbrood maakt het extra feestelijk.

Joan R

Ingrediënten
Porties: 6 

  • 2 eieren
  • 175 ml halfvolle melk
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 2 eetlepels suiker
  • 4 eetlepels appelmoes
  • 6 sneetjes brood

Bereidingswijze
Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

  1. In een grote mengkom eieren, melk, kaneel, suiker en appelmoes grondig mengen.
  2. De sneetje 1 voor 1 in het mengsel leggen tot ze verzadigd zijn met vloeistof.
  3. In een licht ingevette koekenpan op een middelhoog vuur aan beide zijden lichtbruin bakken. Warm opdienen met stroop of honing.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties