Wentelteefjes met appel

Appelstroop en kaneel geven een zoete, stevige smaak aan deze variant op het klassieke beslag van melk, eieren en suiker. Een apart en heerlijk brunchidee voor de kinderen. Een brioche in plaats van gewoon brood maakt het extra feestelijk.

Joan R

Ingrediënten

Porties: 6 

  • 2 eieren
  • 175 ml halfvolle melk
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 2 eetlepels ruwe rietsuiker
  • 4 eetlepels appelstroop of appelmoes
  • 6 sneetjes brood

Bereidingswijze

Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

  1. In een grote mengkom eieren, melk, kaneel, suiker en appelstroop grondig mengen.
  2. De sneetje 1 voor 1 in het mengsel leggen tot ze verzadigd zijn met vloeistof.
  3. In een licht ingevette koekenpan op een middelhoog vuur aan beide zijden lichtbruin bakken. Warm opdienen met siroop of honing.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties