Gemakkelijke kokoscake

    (10)
    1 uur 5 minuten

    Geen gedoe! Een makkelijke kokoscake, geschikt voor de meeste gelegenheden! Na een paar dagen, kun je het roosteren en besmeren met wat boter en er wat poedersuiker op doen.


    13 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 2 cakes

    • 310 gr bloem
    • 2 theelepels bakpoeder
    • 200 gr suiker
    • 2 theelepels kaneelpoeder
    • 120 gr geraspte kokos
    • 2 eieren
    • 300 ml melk
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 75 gr boter, gesmolten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. Meng alle droge ingrediënten.
    2. Meng de eieren, melk en vanille in een aparte kom.
    3. Maak een kuiltje in het midden van het droge mengsel en voeg langzaam het ei mengsel toe.
    4. Voeg daarna de gesmolten boter toe en roer tot een gladde massa - niet te lang mengen!
    5. Giet het mengsel in twee ingevette cakeblikken en bak ze 1 uur op 180°C.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (10)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties