Glutenvrije kokoscake met citroen en honing

    (4)
    1 uur 10 minuten

    Dit recept is een van mijn moeders favorieten. Het enige wat je hoeft te doen is mengen, gieten en bakken! Een heerlijk cake met kokos en citroen, boordevol smaak.


    68 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 120 gr witte rijstmeel
    • 4 biologische eieren
    • 80 ml vers geperst citroensap
    • 260 gr honing
    • 85 gr geraspte kokos
    • 1 eetlepel natuurlijk vanille-extract
    • 375 ml sojamelk
    • 60 gr gesmolten boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Doe alle ingrediënten in je blender of keukenmachine en meng tot alles goed gecombineerd is.
    3. Giet het mengsel in een goed ingevette standaard 23 cm taartvorm en bak 1 uur in de voorverwarmde oven.
    4. Opmerking: Test de taart met een spies. Soms kan het anderhalf uur duren totdat hij gaar is, dit hangt van de oven af. Als het te bruin begint te worden - dek je het af met folie om het verder te bakken.
    5. Strooi er meer kokos over voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Beoordelingen in het Nederlands (5)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren