Stevige groentesoep met cannellini bonen en volkoren pasta

    Stevige groentesoep met cannellini bonen en volkoren pasta

    1keer bewaard
    40min


    Maak dit als eerste!

    Een vullende soep met een laag vetgehalte, een uitgebalanceerde en voedzame maaltijd voor het hele gezin. Geweldig als voorgerecht of als maaltijd op zich.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 4 portions

    • 1 kool
    • 1 blik cannellini bonen
    • 1 ui
    • 1 stronk broccoli
    • 1 prei
    • 1 blikje (ong 400 ml) tomatensoep
    • 3 tomaten
    • 200 gr volkoren pasta
    • 2 teentjes knoflook
    • zout, naar smaak
    • peper, naar smaak
    • een scheutje worcestersaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Snijd de ui, prei, kool en broccoli.
    2. Bak de ui met de knoflook tot de ui zacht is (ongeveer 3 minuten) voeg dan de prei toe en bak nog 1 minuut. Voeg de kool en broccoli toe.
    3. Laat uitlekken en voeg het blikje cannellinibonen toe.
    4. Snijd de tomaten en voeg toe aan het mengsel.
    5. Voeg de tomatensoep toe en als laatste de pasta. Laat 20 minuten zachtjes koken.
    6. Voeg een scheutje worcestersaus toe en breng op smaak met zout en peper.
    7. Eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren