Brood met gebakken ei, maar dan anders

    Brood met gebakken ei, maar dan anders

    3keer bewaard
    15min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Vind je dat je weekendontbijt een beetje pit nodig heeft? Dit is een leuk ontbijt dat ons gezin heeft verzonnen om eieren op toast een beetje interessanter te maken. Je kunt elke kaas gebruiken! Gebruik wit of volkoren brood.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • extra vergine olijfolie
    • 4 sneetjes brood
    • 4 eieren
    • feta in olijfolie met kruiden, verkruimeld
    • geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Doe een royale hoeveelheid olie op de bodem van een koekenpan op een laag vuur.
    2. Maak een gat van 5 cm in het midden van een sneetje brood en leg hem in de koekenpan.
    3. Breek een ei in het gat in het midden van het brood.
    4. Terwijl het ei bakt, bestrooi je de bovenkant van het brood met feta, een royale scheut olie uit het potje en geraspte kaas.
    5. Als de onderkant van het brood bruin is, draai je hem om en bak naar eigen smaak.
    6. Serveer met het ei naar boven!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren