Kip en champignon ragout

    Kip en champignon ragout

    22keer bewaard
    6uur10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit is mijn moeders recept, dat ik in de slowcooker maak. Erg makkelijk voor mensen die druk bezig zijn. Ik rol de kip altijd door de bloem voordat ik hem in de pan doe. Je kunt kipfilets in plaats van dijen gebruiken, indien gewenst.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 liter kippenbouillon
    • 1 eetlepel mierikswortelmosterd
    • 1/4 theelepel peper
    • 4 kippendijen
    • 225 gr champignons, gehalveerd
    • 150 gr gesneden wortelen
    • 150 gr gesneden prei
    • 2 eetlepels water
    • 2 eetlepels maïzena

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 6uur  ›  Klaar in:6uur10min 

    1. Doe alle ingrediënten in de slowcooker en laat op lage temperatuur gedurende 8 uur zachtjes koken. Net voor het opdienen zet je hem weer op hoog en maak wat dikker met water en maïzena indien nodig.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    Ik vond het niet lekker. Moet eerlijk zeggen dat ik pittige mosterd heb gebruikt. Geen idee wat mierikswortelmosterd is ? en ik had kipkruiden gebruikt. Had geen maïzena in huis heb dus geprobeerd met bloem de saus dikker te krijgen, hetgeen me niet lukte. Als ik dus antwoord krijg wat ik fout heb gedaan dan maak ik hem nog 1x en dan zonder wortel :-) - 30 nov 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren