Kokos- en limoenrijst

    Een heerlijk recept voor rijst met een subtiele smaak van kokos en limoen, lekker met een Thaise curry.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kopje jasmijnrijst
    • 2 limoenblaadjes zeer fijn gesneden
    • 1 limoenblad heel gelaten, ter garnering
    • 4 eetlepels kokosmelk
    • grote klont boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:22min 

    1. Kook de rijst gaar. Giet af onder koud water tot hij volledig is afgekoeld, laat uitlekken.
    2. Doe de rijst, limoenen bladeren en kokosmelk in een kom. Meng goed. Dek af en zet koel weg tot je hem gaat gebruiken.
    3. Wanneer je klaar bent om de rijst te serveren, zet je hem 3 tot 4 minuten in de magnetron en roer je de boter erdoor. Garneer met een blaadje limoen en serveer.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties