Sugar snaps pasta

    Sugar snaps pasta

    29keer bewaard
    15min


    28 personen hebben dit gemaakt

    Geserveerd met pasta en kaassaus, zijn sugar snaps een heerlijk onderdeel van een snelle en eenvoudige lunch of avondmaaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 225g penne pasta
    • 75g zachte roomkaas
    • 40g verkruimelde gorgonzola
    • 2 eetlepels room
    • 200g sugar snaps
    • 25g boter (optioneel)
    • Zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Breng een grote pan water met een beetje zout aan de kook op middelhoog vuur. Voeg de pasta toe en kook al dente in 8 tot 10 minuten. Giet af, doe het deksel op de pan en zet apart.
    2. Meng de roomkaas, gorgonzola en room tot een glad geheel. Zet apart.
    3. Breng een andere grote pan water met wat zout aan de kook op middelhoog vuur. Voeg de sugar snaps toe en kook slechts 1 tot 2 minuten. Giet af en meng de boter erdoorheen. Roer het roomkaasmengsel erdoorheen zodat alle sugar snaps ermee worden bedekt. Serveer dit direct met de gekookte pasta.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren