Knapperige koekjes

    Knapperige koekjes

    1keer bewaard
    35min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Knapperige koekjes voor in de koektrommel. Dit zijn dunne, knapperige koekjes die tijdens het bakken erg uitspreiden. Je kunt je eigen variaties maken, zoals met krenten of vanille.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 24 koekjes

    • 200 gr zelfrijzend bakmeel
    • 200 gr lichtbruine basterdsuiker
    • 160 gr margarine

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een bakplaat in.
    2. Meng alle ingrediënten in een middelgrote mengkom met een houten lepel.
    3. Zodra de mix is ​​veranderd in een deegbal, haal je het uit de kom.
    4. Vorm van het deeg een dikke worst.
    5. Snijd het deeg in 24 gelijke stukken.
    6. Verdeel de stukken deeg over de bakplaten (laat veel ruimte ertussen, omdat het deeg zal uitspreiden in de oven).
    7. Druk elk koekje een beetje plat met een vork.
    8. Bak ze goudbruin in de voorverwarmde oven in ongeveer 10-15 minuten.
    9. Haal ze uit de oven en laat ze ongeveer 5 minuten op een rooster afkoelen alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties