Makkelijke bolognesesaus voor pasta

    Makkelijke bolognesesaus voor pasta

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Bolognese saus waarvan men denkt dat hij de hele dag heeft gesudderd, maar het is een super eenvoudig recept! Serveer met elke soort pasta. Je kan de saus ook goed invriezen.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 2 eetlepels olie
    • 500 gr rundergehakt
    • 1 fijngehakte ui
    • 1 grote teentje knoflook, uitgeperst
    • 1 blikje tomatensoep
    • 125 ml water
    • 1 theelepel marmite
    • 2 theelepels gedroogde basilicum

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verhit je 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul en bruin. Doe het gehakt daarna in een vergiet, zodat het vet eruit kan druppelen.
    2. Doe de resterende eetlepel olie in de pan en voeg de uien toe. Laat zachtjes garen tot ze zacht zijn, ongeveer 5 minuten. Voeg knoflook toe, roerbak zachtjes gedurende nog eens 2 minuten.
    3. Doe het gehakt terug in de pan en voeg de resterende ingrediënten toe. Laat 10 minuten koken. Serveer met je favoriete pasta.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren