Minestrone lamsstoofschotel

    Minestrone lamsstoofschotel

    3keer bewaard
    8uur5min


    Maak dit als eerste!

    Smaakvolle lamsstoofpot gemaakt in de slowcooker met kant-en-klare minestronesoep. Serveer met dumplings en knapperig brood als een eenvoudige, goedkope en smakelijke maaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 uien, gesneden
    • 500 gr lamsvlees, in blokjes
    • zout en peper naar smaak
    • 1 blik/zak minestronesoep
    • 1 pakket dumplings (optioneel)
    • macaroni, om bij te serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 8uur  ›  Klaar in:8uur5min 

    1. Verhit een koekenpan met een beetje olie en bak de uien tot ze zacht zijn.
    2. Zet de slowcooker op laag. Voeg het lamsvlees, zout en peper en uien toe. Voeg ongeveer 125 ml water toe en kook 7 uur op laag.
    3. Voeg een uur voor het serveren de soep toe, meng goed en laat nog een uur koken.
    4. Serveer in een kom met macaroni, knoedels en knapperig brood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren