Omelet met champignons en rode peper

    Omelet met champignons en rode peper

    3keer bewaard
    25min


    Maak dit als eerste!

    Deze omelet is zo snel en eenvoudig! De smaken zijn geïnspireerd op de Aziatische keuken en je ze kunt aanpassen aan je eigen smaak.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 theelepels sesamolie
    • 1 eetlepel extra vergine olijfolie
    • 1 kleine rode Spaanse peper, fijngehakt
    • 1 theelepel vers geraspte gember
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 4 lente-uitjes, in plakjes
    • 200 gr shiitake champignons, in plakjes
    • 8 biologische scharreleieren
    • 1 bosje verse koriander, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de oven voor op 160°C.
    2. Verhit de sesam en olijfolie in een koekenpan, en bak de Spaanse peper, gember, knoflook, lente-uitjes en champignons zachtjes ongeveer 5 minuten tot ze zacht zijn en alles goed gemengd is.
    3. Klop de eieren en giet het mengsel over de groenten in de pan. Bestrooi met koriander, en zet de pan in de oven. Of doe het mengsel in een taartvorm en bak ongeveer 20 minuten totdat het stevig is. Heerlijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren