Omelet met kaas en ui

    Omelet met kaas en ui

    2keer bewaard
    12min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Eenvoudig, snel en lekker als brunch. Een luchtige omelet met kaas en gebakken uien geserveerd op gebakken brood of toast. Ook lekker met salade en friet als lunch of diner.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 omelet

    • plantaardige olie om in te bakken
    • 1 middelgrote ui, gesneden
    • 2 eieren losgeklopt met een scheutje melk
    • zout en peper naar smaak
    • 3 plakken belegen kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:12min 

    1. Verhit een koekenpan met olie en bak de uien tot ze zacht zijn. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en leg apart. (Als je gebakken brood wilt, bak dan een boterham in de pan tot hij knapperig is.)
    2. Voeg meer olie toe indien nodig en zet het vuur laag. Klop de eieren los met de melk en voeg peper en zout toe. Giet het mengsel in de pan en bak langzaam tot de bovenkant net begint te stollen.
    3. Leg de uien er boven op en leg de plakjes kaas erop. Zet de pan onder de grill van de oven - 2 minuten.
    4. Vouw de omelet voorzichtig om en leg op een bord.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren