Panini met geitenkaas, artisjok en tomaatjes

    (1)

    Dit is een heerlijk broodje voor de lunch, of zelfs als lichte maaltijd met frites of een groene salade. Artisjokharten uit blik zijn echt veelzijdig - gebruik de restjes in een pastagerecht of een op een pizza.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 klein ciabatta broodje
    • 50 gr smeerbare geitenkaas
    • 6 (semi) zongedroogde tomaten
    • 6-8 artisjokharten, uit blik of pot, in vieren gesneden
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • balsamicoazijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Halveer het ciabatta broodje en besmeer beide zijden met geitenkaas. Verdeel de tomaten en artisjokharten gelijkmatig over het onderste broodje, en bestrooi met zout en peper naar smaak. Besprenkel met een vleugje balsamico azijn. Leg de bovenkant van het broodje er weer op.
    2. Verhit een tosti-ijzer en bak de sandwich goudbruin tot de kaas is gesmolten. Als alternatief kun je een koekenpan op middelhoog vuur verwarmen. Verwarm de sandwich tot beide kanten goudbruin zijn. Snijd de panini doormidden en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren