Pesto knoflookbrood

    Pesto knoflookbrood

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een makkelijk knoflookbrood recept dat makkelijk te maken is voor als vrienden komen. Ook lekker bij de spaghetti bolognese of lasagne. Geweldig om met een fles goede rode wijn te serveren. Eet smakelijk!

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 Frans stokbrood, in plakjes
    • 60 gr (ongeveer 3 eetlepels) kruidenboter
    • 1 klein potje basilicumpesto
    • 30 gr geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Besmeer het gesneden brood met kruidenboter, daarna met een goede laag basilicum pesto. Vervolgens bedek je ze met geraspte kaas.
    2. Plaats onder de grill tot de kaas gesmolten is en gaat bruinen, eet ze warm. Maar ook koud zijn ze lekker!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren