Pølser - Deense hotdogs

    Gebaseerd op Deense hotdogs genoemd Pølser, verkocht in kleine kiosken in heel Denemarken. Eenvoudig en snel te maken. Ideaal voor een snelle snack of een kinderfeestje.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 Frankfurter worsten
    • 8 hotdog broodjes (witte puntjes)
    • 2 scheutjes remouladesaus
    • handvol ingemaakte komkommers *
    • handvol gedroogde uitjes
    • 2 scheutjes tomatenketchup

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Kook de worstjes volgens de instructies. Ik kook de mijne 10 minuten op een laag vuur, zodat ze niet barsten.
    2. Ondertussen snijd je de hot dog broodjes en leg 2 op elk bord. Wanneer de worstjes gaar zijn leg je ze op de broodjes. Smeer er remouladesaus en ketchup op aan de bovenkant. Voeg de komkommer toe en bestrooi rijkelijk de uien over de bovenkant.
    3. Serveer met Deense vlagetjes in het broodje en lekkere zoute chips erbij.
    4. Remouladesaus kun je vinden in de supermarkt, evenals de gebakken uitjes. Als je mosterd gebruikt kun je het beste verse gebakken uien gebruiken.

    Ingemaakte komkommers

    Hier vind je mijn recept voor zelf ingemaakte komkommers.

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties