Quesadillas met marmite en kaas

    Quesadillas met marmite en kaas

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Marmite, kaas en chili gebakken tussen twee tortillas. Je kunt ze ook bakkken met een beetje olie in een koekenpan. Snijd ze in vieren om te serveren - een heerlijk tussendoortje!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 grote bloemtortilla's
    • 2 theelepels marmite (meer of minder naar smaak)
    • 200 gr geraspte jong belegen kaas
    • 1 groene chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngehakt (meer of minder naar smaak)
    • tabasco of een hete saus naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verwarm de grill op medium.
    2. Besmeer twee tortilla's met marmite tot de gewenste dikte.
    3. Bedek gelijkmatig met geraspte kaas en strooi de gehakte chilipeper over de tortilla's. Besprenkel met een klein beetje tabasco.
    4. Druk er een andere tortilla op en plaats onder de grill.
    5. Grill aan beide zijden tot ze beginnen te bruinen en de kaas gesmolten is - ongeveer 5 minuten aan elke kant. Druk ze plat met een spatel of tang als de tortilla's uit elkaar gaan tijdens het grillen.
    6. Verwijderen van de grill en snijd ze in kwarten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren